Besplatne SMS poruke za mobitele - jednostavno ih prepišite ili kopirajte, te ih šaljite prijateljima, simpatijama ili obitelji.
Kategorije - Ljubavne SMS poruke, Zafrkancija / Smiješni oglasi, Prijateljske SMS poruke, Tužne SMS poruke, SMS poruke za dobro jutro, Božićne SMS poruke čestitke, Novogodišnje SMS poruke čestitke, Rođendanske SMS poruke čestitke, SMS poruke čestitke za Uskrs.

Učinila bi sve samo da sam uz TEBE

Bila bih postelja u kojoj spavaš i jastuk na kojem se budiš, zvijezda koju sanjaš, suza kada plačeš, osmijeh kad se smiješ, učinila bi sve samo da sam uz TEBE!

Najljepše želje za rođendan

Ne želim da ti se ispune sve želje jer nebi imao što željeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi jer nećeš imati o čemu sanjati. Želim da ti se samo ispune ona najljepša želja i najbolji san.

Radost u tvom srcu...

Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu - to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ti ljude i ovaj rođendan nek sretan ti bude!

Mali zeko ti želi sretan Uskrs

Pogledaj u košaricu tu ćeš naći pisanicu. Mali zeko nju ti daje i veliku pusu od mene ti šalje. Sretan Uskrs!

Sretan rođendan

Životna radost u srcu, u duši polet i veselje, osmijeh nek' treperi na licu, to su ti moje iskrene želje!

Hej ljubavi u dalekom gradu

Hej ljubavi u dalekom gradu, čuvaj mi se da te ne ukradu, čuvaj ljubav da nam ne uvene, čuvaj sreću za tebe i mene!

Život je borba

Život je borba, rijetka je sreća, u borbi dušo istrajan budi, ne kloni nikad, pomisli samo da postoji srce koje te ljubi.

Ljubav poput tebe teško je naći

Bori se za sreću, za ono želiš. Ono sto mnogo ti znači, nemoj dijeliti. Ne brini za druge, jer drugi će se snaći, ali ljubav poput tebe teško je naći.

Kategorije

Statistika