Besplatne SMS poruke za mobitele - jednostavno ih prepišite ili kopirajte, te ih šaljite prijateljima, simpatijama ili obitelji.
Kategorije - Ljubavne SMS poruke, Zafrkancija / Smiješni oglasi, Prijateljske SMS poruke, Tužne SMS poruke, SMS poruke za dobro jutro, Božićne SMS poruke čestitke, Novogodišnje SMS poruke čestitke, Rođendanske SMS poruke čestitke, SMS poruke čestitke za Uskrs.

Ponoć će uskoro, stiže godina Nova

Ponoć će uskoro, svijetla se gase, stiže godina Nova i zato ti želim u godini Novoj sve bolje nego u staroj, puno zdravlja, radosti i slavlja, ljubavi, slogu i gomilu love na računu! SRETNA NOVA GODINA!!!

SRETNA NOVA

Sve što je lijepo i što se srećom zove neka te prati od Godine Nove,a što ti nemir stvara neka ti odnese Godina Stara! SRETNA NOVA!

SRETAN BOŽIĆ

Srce čovjeka smišlja put, ali Bog upravlja korake njegove! Kud god kreneš ti i svi koje voliš i sve što učiniš nek ti bude blagoslovljeno!!! SRETAN BOŽIĆ!

Puno zdravlja, sreće, mira i blagostanja za BOŽIĆ

Najljepše je kad čovjekovo srce osjeti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao na Božić. Neka te prati takav osjećaj cijeli život, uz puno zdravlja, sreće, mira i blagostanja...SRETAN BOŽIĆ!

Sretan i blagoslovljen Božić tebi i tvojoj obitelji

Bog nam dolazi kao Dijete-bespomoćno i ponizno. Neka to Dijete pronađe zaklon i u tvom srcu, sretan i blagoslovljen Božić tebi i tvojoj obitelji!

Sretan ti Božić

Sve se to dogodilo da se ispuni što Gospodin reče proroku: Evo, Djevica će začeti sina i nadjenut će mu ime Emanuel. Sretan ti Božić.

Rodio se Isus Krist "Sretan Božić" svima

Nema snijega al' bijelina je u duši, nek toplina Božića sve zidove sruši, nek se pomire sva srca u kojima nemira ima, rodio se Isus Krist "Sretan Božić" svima!

Kategorije

Statistika